Известие

Collapse
No announcement yet.

Километража ми спря 146 1.7 16в

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Километража ми спря 146 1.7 16в

скоростомера ми се скапа.от каде да взема нов или втора употреба.каде се намира това ... javascript:emoticon('')
    146 1.7 16v

Ако си от София провери при Италиянеца
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

От Видин съм,но 3 път хода при тоя италиянеца и нищо няма някаде другаде знаеш ли
      146 1.7 16v

Comment

Пробвай тук

Провери в АНКОЛ аз доста неща си взех от там. Намират се на бул. Цариградско Шосе (вилна зона Врана)http://ankol.com/ankol/index.html
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

сигорен ли си кое точно се е пожредило . да не е привода в скоросната

Comment

незнам.не ми работи нищо!а и тези кабели които излизат от кутиата не ги виждам или по тоцно не знам от коя страна на кутиата са!
            146 1.7 16v

Comment

трябва да еа някаде около полоската /дясната/ километража ел . ли е и работе ли от как е спрял скоростомера

Comment

километража е ел.така е купих,не работи нито стрелката ,нито километрите показват.абе скапана работа!!незнам при 4000 об. на пета с каква скорост сам.става вапрос за 1.7 16v
                146 1.7 16v

Comment

може да е привода

Comment

почти сам сигорен че е привода . и са 2 модела едните са без сваляне на котията /сменят се на място / другите цепиш скоростна котия . имах същия проблем и доста сервизи обиколих и литература изчетох .

Comment

намерих го!!!!не знам кво е привод,но го извадих!изгорял е!много кофти 67лв назад .трябва да купа нов.все пак tank you за информациата!
                      146 1.7 16v

Comment

Working...
                      X